Για εκθέτες

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΡΟΣ

Φθινοπωρινή Κατοικία 2016: Αποκτήστε υψηλότερη δημοτικότητα και άνοδο στις πωλήσεις σας με αφετηρία το δυτικό.

Σήμερα, η έκθεση Κατοικία, όντας ο απόλυτος προορισμός για χιλιάδες επισκέπτες και εκατοντάδες εκθέτες, αποτελεί το ιδανικό σημείο εκκίνησης για άμεση και εκτεταμένη προβολή, άνοδο της δημοτικότητας και υψηλού επιπέδου αποτελέσματα στον τομέα των πωλήσεων. Μια έκθεση, στην οποία αξίζει κάθε επαγγελματίας του χώρου να κάνει το δικό του check in καθώς του προσφέρεται μια σειρά μοναδικών πλεονεκτημάτων όπως:

➢ Αναθέρμανση των σχέσεων με το ήδη υπάρχον πελατολόγιο αλλά και επέκτασή του σε νέο κοινό
➢ Δυνατότητα επί τόπου πωλήσεων και λήψη παραγγελιών
➢ Ενημέρωση του κοινού για new entries σε προϊόντα, προσφορές ή ό,τι άλλο επιθυμείτε
➢ Αύξηση εσόδων αλλά και κερδοφορίας της εταιρίας.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε τη μεταφορά της έδρας της έκθεσης στο δυτικό αεροδρόμιο, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Μια κίνηση που προσφέρει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια, ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση του πολυάριθμου κοινού που την έχει αγκαλιάσει αλλά την πιο ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των διαρκώς αυξανόμενων εκθετών που συμμετέχουν. Ένας χώρος, γνωστό για τα μεγάλα εκθεσιακά γεγονότα που έχει φιλοξενήσει, με δωρεάν μεταφορά από τα πούλμαν της Κατοικίας, αλλά και απεριόριστες θέσεις parking, στον οποίο όλοι οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν χιλιάδες ιδέες, concepts, προτάσεις αλλά και προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές, που έχουν τη δύναμη να απογειώσουν την αισθητική, την άνεση και τη λειτουργικότητα του πιο αγαπημένου χώρου, του σπιτιού μας.
Γι’ αυτό λοιπόν, σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος και να δείτε πόσο εύκολα μπορεί το προϊόν και η επωνυμία σας να βρει το δρόμο που του αξίζει, μπαίνοντας στο σπίτι, τη ζωή και τη καρδιά κάθε έλληνα καταναλωτή..

Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες συμμετοχής

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Facebook