Πως θα έρθετε

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Το εκθεσιακό κέντρο του δυτικού αεροδρομίου βρίσκεται έναντι του Αγ.Κοσμά, είσοδος απο Λ. Ποσειδώνος  και  προσφέρει όλες τις εγγυήσεις ασφάλειας, άριστο σύστημα κλιματισμού, μεγάλο ύψος, σύγχρονη αισθητική και λειτουργική αρχιτεκτονική, απεριόριστες θέσεις parking και ευκολία πρόσβασης είτε με αυτοκίνητο είτε με αστική συγκοινωνία με συχνά δρομολόγια των λεωφορείων από όλα τα σημεία της πόλης ενώ υπάρχει και στάση τραμ με ανταπόκριση σε σταθμούς του Μετρό.

katoikia3

Συγκεκριμένα:

Με το Λεωφορείο της έκθεσης – Ανταπόκριση ΜΕΤΡΟ Ελληνικό

Πλέον έχετε τη δυνατότητα μεταφοράς προς και απο την έκθεση εντελώς ΔΩΡΕΑΝ με το mini bus 20 θέσεων το οποίο φεύγει κάθε 1 ΩΡΑ απο το μετρό του Ελληνικού. Τα δρομολόγια του mini bus έχουν ως εξής:

Σαββατοκύριακα: Απο τις 10.00πμ 

Καθημερινές : Απο τις 16.00μμ

 

Με δικό σας Ι.Χ. αυτοκίνητο
Για τους επισκέπτες που θα επισκεφθούν την έκθεση με δικά τους Ι.Χ. αυτοκίνητα, θα υπάρχει parking απεριρίστων θέσεων μέσα στο parking του αεροδρομίου. Από όπου και αν ξεκινήσετε, τόσο στις κεντρικές αρτηρίες της πόλης, όσο και στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ρεύμα της ανόδου και της καθόδου, η σήμανση και τα διαφημιστικά υλικά της έκθεσης θα σας καθοδηγήσουν άνετα και εύκολα στο Δυτικό Αεροδρόμιο.
Διαδρομές metro
Αναλυτικά:
Ομόνοια (ανταπόκριση με ΗΣΑΠ) – Ελληνικό
Σύνταγμα – Ελληνικό
διάρκεια: 11′
συχνότητα: 2-5’ Δευτέρα έως Παρασκευή / 7-10’ Σάββατο & Κυριακή
Με μέσα μαζικής μεταφοράς
Στη περίπτωση που οι επισκέπτες θελήσουν να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ενημερωθείτε για τα δρομολόγια από τους πίνακες που ακολουθούν καθώς και από τις ιστοσελίδες Αττικό Μετρό και ΟΑΣΑ.

Λεωφορεία:
Α2, Ακαδημία – Βούλα (μέσω Αμφιθέας), 2η στάση Αγ. Κοσμά
Α1, Πειραιάς – Βούλα, 2η στάση Αγ. Κοσμά
140, Πολύγωνο – Γλυφάδα, 2η στάση Αγ. Κοσμά
Γ1, Πειραιάς – Βάρκιζα, 2η στάση Αγ. Κοσμά

Τραμ:
Σύνταγμα – Βούλα, 2η στάση Αγ. Κοσμά
Πειραιάς – Βούλα, 2η στάση Αγ. Κοσμά

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Facebook